Lichtjesavond 2 november 2019 Zuiderhof

FB Uitvaartstichting Hilversum

Uitvaartstichting Hilversum: Wist u dat de aula van Zuiderhof beschikt over een prachtig orgel? Tijdens Lichtjesavond afgelopen zaterdag werd hier onverwacht gebruik van gemaakt. Het was prachtig. En in combinatie met het Kamerkoor Revoce werd er een kippenvelmoment gecreëerd.

Lichtjesavond: 'Loslaten en vasthouden'

ma 29 okt 2018, 15:08    Mense

HILVERSUM - De Noorderbegraafplaats is donderdag 1 november het decor van de jaarlijkse lichtjesavond van Uitvaartstichting Hilversum. Het thema van de avond staat in het teken van 'Loslaten en vasthouden'.

Naast nabestaanden, de afvaardiging van de gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders hoopt de organisatie op een openbare bijeenkomst waar iedereen welkom is. "Op lichtjesavond willen we samen met familie, vrienden en alle belangstellenden diegenen gedenken die niet meer onder ons zijn, maar wel in onze harten", aldus de uitvaartstichting.

Het koor Revoce zal deze lichtjesavond muzikaal ondersteunen. Naast samen herdenken kunnen aanwezigen onder begeleiding van de 'creatieve CreaJuul' (Juliette Schriek) een eigen herdenkingscreatie maken. Ook wordt er gezorgd voor catering.

Revoce op FB Uitvaartstichting Hilversum

Revoce in de krant